Het verhaal van Annemiek

Maak kennis met Annemiek (28 jaar). Zij heeft net een nieuwe baan als secretaresse bij een grote internationale onderneming voor 24 uur in de week. Annemiek is alleenstaande moeder en heeft een zoon, Barend van 8 jaar.


Barend gaat eens in de twee weken een weekend naar zijn vader Kees (32 jaar). In het SMARTMOTHER™ Portaal wordt dit nauwkeurig bijgehouden, zodat Kees, die nogal vergeetachtig is, Barend tot nu toe altijd op tijd opgehaald heeft.

Annemiek werkt vier dagen in de week. Gelukkig kan ze een beroep doen op haar moeder om af en toe op Barend op te passen. Haar moeder Irma heeft een sociaal en aktief leven, maar gelukkig kan ze via het SMARTMOTHER™ Portaal precies zien, wanneer Annemiek haar oppashulp nodig heeft.

Barend is goed bevriend met Luka, die een paar huizen verderop woont. Op woensdagmiddag is Annemiek altijd vrij, maar ook haar zoon Barend, die nog op de basisschool zit. Ze vindt het leuk om tijd met haar zoon door te brengen, maar wanneer ze tijd voor zichzelf nodig heeft, maakt ze gebruik van het SMARTMOTHER™ Portaal en plant ze een speelafspraak voor haar zoon in. Hier wordt altijd wel op gereageerd, want Barend heeft veel vriendjes. Barend heeft dan een leuke middag en Annemiek kan eindelijk die afspraak bij de kapper maken.